Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden zıplamak

Rüyada merdivenden zıplamak

Rüyada merdivenden zıplamak makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına işarettir.

Rüyada merdivenden zıplamak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde daha şanslısınız.

Rüyada merdivenden zıplamak uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına tabir olunur.

Rüyada uçarak zıplamak sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Rüyada hoplayıp zıplamak insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yukarı zıplamak ününü ülke dışına taşıyacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda zıplamak sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koşmak zıplamak dertlerine derman arayacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada çok yukarı zıplamak çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına işarettir.

Rüyada çok yükseğe zıplamak büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments