Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yüksek zıplamak

Rüyada çok yüksek zıplamak

Rüyada çok yüksek zıplamak çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, sağlığının bozulmayacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çok yüksek zıplamak gördüyseniz:

  • Duygusal durumların size bazı bedeller ödetmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada yükseklere zıplamak kimseyle konuşmayacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yükseğe zıpladığını görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına yorulur.

Rüyada yüksekten zıplamak hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden zıplamak hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok yükseğe zıplamak küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, bunun kendisine büyük güç vereceğine inanılır.

Rüyada çok yüksek zıplamak aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada yükseğe zıplamak yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, parasının ve malının artacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine inanılır.

Rüyada bir yerden bir yere zıplamak bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, huzur dolu günler geçireceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments