Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten zıplamak

Rüyada yüksekten zıplamak

Rüyada yüksekten zıplamak kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, rütbesinin artacağına alamet eder.

Rüyada yüksekten zıplamak gördüyseniz:

  • Hayallerinize yer açmanıza yardım edecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yüksekten zıplamak sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden zıplamak karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine delalettir.

Rüyada yükseklere zıplamak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok yükseğe zıplamak yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yükseğe zıplamak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yükseğe zıpladığını görmek maddi sıkıntıların biteceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok yüksek zıplamak yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine inanılır.

Rüyada sevinçten zıplamak cesaret ve özgüven sahibi olacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments