Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balığın zıpladığını görmek

Rüyada balığın zıpladığını görmek

Rüyada balığın zıpladığını görmek girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine inanılır.

Rüyada balığın zıpladığını gördüyseniz:

  • Biraz gerçekçi olun.

Rüyada balıkların zıpladığını görmek büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada balığın zıpladığını görmek uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine işarettir.

Rüyada zıplamak uçmak işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada çok yukarı zıplamak birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada hoplayıp zıplamak elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına işarettir.

Rüyada birinin zıpladığını görmek bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçarak zıplamak hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçmak zıplamak neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments