Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamurun üstüne basmak

Rüyada hamurun üstüne basmak

Rüyada hamurun üstüne basmak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, iyi geçiminin devam edeceğine, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, başarısız olacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine delalettir.

Rüyada hamurun üstüne basmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızı sonlandırmak ya da sonuçlandırmak istiyorsunuz.

Rüyada hamurun üstüne basmak uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine işarettir.

Rüyada hamur basmak gam ve keder çekmeyeceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına işarettir.

Rüyada hamura basmak yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine işarettir.

Rüyada yılanların üstüne basmak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine delalettir.

Rüyada civcivin üstüne basmak yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, dilediği gibi yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarların üstüne basmak asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamam böceğinin üstüne basmak haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada ayakkabının üstüne basmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, büyük düşüneceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments