Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farenin kuyruğundan tutmak

Rüyada farenin kuyruğundan tutmak

Rüyada farenin kuyruğundan tutmak yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, onu yalnız bırakmayacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada farenin kuyruğundan tutmak gördüyseniz:

  • Sesleri duymazdan gelmenizde fayda var.

Rüyada farenin kuyruğundan tutmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, elini eteğini hayattan çekeceğine rivayet eder.

Rüyada fareyi kuyruğundan tutmak üzüntülerini ve acılarını unutacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğin kuyruğunu tutmak mutluluğunun da artacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada yılanı kuyruğundan tutmak tüm dileklerin tutacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına delalet etmektedir.

Rüyada balığı kuyruğundan tutmak mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, malının ve parasının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın kuyruğunu tutmak çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada fare kuyruğu görmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun kuyruklu fare görmek yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments