Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balığı kuyruğundan tutmak

Rüyada balığı kuyruğundan tutmak

Rüyada balığı kuyruğundan tutmak her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, günah ve suç işleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına işaret eder.

Rüyada balığı kuyruğundan tutmak gördüyseniz:

  • Eleştirilmek istemiyorsanız iş hayatınıza ya da ortaya çıkaracağınız işlere dikkat etmelisiniz.

Rüyada balığı kuyruğundan tutmak gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada fareyi kuyruğundan tutmak elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine delalettir.

Rüyada yılanın kuyruğunu tutmak işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada farenin kuyruğundan tutmak rızkının azalacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına inanılır.

Rüyada yılanı kuyruğundan tutmak düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, her zaman çok başarılı olacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin kuyruğunu tutmak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, aydınlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpek balığı kuyruğu görmek dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kuyruksuz balık görmek sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, işinde ustalaşacağına, sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments