Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin kuyruğunu tutmak

Rüyada köpeğin kuyruğunu tutmak

Rüyada köpeğin kuyruğunu tutmak yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, karşısına iyi insanların çıkacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada köpeğin kuyruğunu tutmak gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz gözünüze kestirdiğiniz bayanı elde edebilirsiniz.

Rüyada köpeğin kuyruğunu tutmak tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine delalettir.

Rüyada fareyi kuyruğundan tutmak ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada farenin kuyruğundan tutmak yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada yılanın kuyruğunu tutmak yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, kötü halinden eser kalmayacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine tabir olunur.

Rüyada balığı kuyruğundan tutmak başarılı çalışmalara imza atacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine rivayet eder.

Rüyada yılanı kuyruğundan tutmak ekmeğinin de artacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına işaret eder.

Rüyada köpeğin kuyruğunu koparmak mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuyruksuz köpek görmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments