Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun kuyruklu fare görmek

Rüyada uzun kuyruklu fare görmek

Rüyada uzun kuyruklu fare görmek manevi olarak hasar alınacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, şansının yaver gideceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine yorulur.

Rüyada uzun kuyruklu fare gördüyseniz:

  • Romantik planlar yapabilirsiniz.

Rüyada kuyruğu uzun fare görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun kuyruklu fare görmek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada uzun kuyruklu hayvan görmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun kuyruklu kedi görmek insanlarla iç içe olacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada uzun kuyruklu kertenkele görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun kuyruklu elbise giymek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına inanılır.

Rüyada kuyruğu uzun gelinlik görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun kuyruklu gelinlik görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments