Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare kuyruğu görmek

Rüyada fare kuyruğu görmek

Rüyada fare kuyruğu görmek ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, unvan sahibi olacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada fare kuyruğu gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan veya size yanlış bilgiler veran kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada kuyruğu uzun fare görmek çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada farenin kuyruğunu görmek hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, daima zinde ve genç kalacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada kuyruksuz fare görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun kuyruklu fare görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, sevdiği birine hediye alacağına yorulmaktadır.

Rüyada fareyi kuyruğundan tutmak evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada farenin kuyruğundan tutmak kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada kuyruklu fare görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyruğu kopmuş fare görmek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments