Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareyi kuyruğundan tutmak

Rüyada fareyi kuyruğundan tutmak

Rüyada fareyi kuyruğundan tutmak ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, yeni işlere gireceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada fareyi kuyruğundan tutmak gördüyseniz:

  • Hayallerin gerçekle karşılaşması sorun yaratabilir.

Rüyada fareyi kuyruğundan tutmak inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada farenin kuyruğundan tutmak uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın kuyruğunu tutmak sevdiği birine hediye alacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada balığı kuyruğundan tutmak derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına delalet eder.

Rüyada yılanı kuyruğundan tutmak işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kız çocuğunun olacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin kuyruğunu tutmak bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada fare kuyruğu görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada kuyruğu uzun fare görmek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments