Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyruksuz fare görmek

Rüyada kuyruksuz fare görmek

Rüyada kuyruksuz fare görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine rivayet eder.

Rüyada kuyruksuz fare gördüyseniz:

  • Maddi konular, anlaşmalar veya resmi bir başlık ön plana çıkabilir veya bir süre bekletilme ihtiyacı doğabilir.

Rüyada kuyruğu kopmuş fare görmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine rivayet eder.

Rüyada farenin kuyruğundan tutmak böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada farenin kuyruğunu koparmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine yorulur.

Rüyada fare kuyruğu koparmak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada kuyruğu uzun fare görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada fare kuyruğu yemek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, neşeli bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada fare kuyruğu görmek böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyruklu fare görmek renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments