Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farenin büyüğünü görmek

Rüyada farenin büyüğünü görmek

Rüyada farenin büyüğünü görmek ömür boyu başarılı olacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, büyük atılımlar yapılacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada farenin büyüğünü gördüyseniz:

  • Daha yeni bir gözle veya farklı bir bakış açısıyla bakabilirseniz, farklı nüanslar veya işaretler yakalayabilirsiniz.

Rüyada kedi büyüklüğünde fare görmek maddi gücünün eksileceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük fare görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, sevinç ve mutluluğa, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük fare öldürmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine delalettir.

Rüyada evde büyük fare görmek ticaret ehli kişi olacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, yüzünün hep güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz büyük fare görmek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada çok büyük fare öldürmek takdir edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük beyaz fare görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada büyük lağım faresi görmek hayırlı işlere girileceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments