Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük lağım faresi görmek

Rüyada büyük lağım faresi görmek

Rüyada büyük lağım faresi görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada büyük lağım faresi gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkileriniz veya romantizm aklınızı daha iyi kullanmanızı sağlayabilir.

Rüyada büyük lağım faresi görmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz lağım faresi görmek elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına rivayet eder.

Rüyada lağım faresi görmek hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde lağım faresi görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, yaşamına renk geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü lağım faresi görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, ün salacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada lağım faresi öldürmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına işaret eder.

Rüyada lağım fareleri görmek işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, tecrübe sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş lağım faresi görmek dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments