Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde büyük fare görmek

Rüyada evde büyük fare görmek

Rüyada evde büyük fare görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, uygulayacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine yorulur.

Rüyada evde büyük fare gördüyseniz:

  • Başlama düdüğü çaldığında hazır olmak için ön çalışmaları dört dörtlük yapmalısınız.

Rüyada evde büyük fare görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, daha fazla gelir elde edeceğine, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada büyük bir fare görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz büyük fare görmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük kahverengi fare görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük ve büyük fare görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük siyah fare görmek ticari faaliyetlerinin artacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine tabir olunur.

Rüyada farenin büyüğünü görmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah büyük fare görmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments