Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük fare görmek

Rüyada çok büyük fare görmek

Rüyada çok büyük fare görmek gülüp eğleneceğine, kuş gibi hafifleyeceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok büyük fare gördüyseniz:

  • İş çevrenizde özel hayatınızla ilgili bilgilerinizi kullanan bir kişiye dikkat edin.

Rüyada büyük kahverengi fare görmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük fare yakalamak duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, sevineceğine ve mutlu olacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük fare görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine alamet eder.

Rüyada büyük bir fare görmek sağlığından olacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz büyük fare görmek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi büyüklüğünde fare görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada çok büyük bir fare görmek büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına alamet eder.

Rüyada kedi kadar büyük fare görmek işlerinin azalacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments