Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük beyaz fare görmek

Rüyada büyük beyaz fare görmek

Rüyada büyük beyaz fare görmek mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iyilik görüleceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, borçlarının biteceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük beyaz fare gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızı zorlamanız da mümkündür.

Rüyada büyük beyaz fare görmek vefakar bir insan olunacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine işarettir.

Rüyada beyaz büyük fare görmek içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, atılan adımların zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük fare görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük fareden korkmak uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük dişli fare görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, düzeninin bozulacağına işarettir.

Rüyada büyük kahverengi fare görmek onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına delalettir.

Rüyada büyük siyah fare görmek girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına delalettir.

Rüyada siyah büyük fare görmek ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments