Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz büyük fare görmek

Rüyada beyaz büyük fare görmek

Rüyada beyaz büyük fare görmek şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz büyük fare gördüyseniz:

  • Kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Rüyada büyük beyaz fare görmek yaşamının daha kolay hale geleceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine, parasının her zaman bereketli olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz büyük fare görmek aylık gelirinin artacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada büyük ve küçük fare görmek başka işler deneyeceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, terslik yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada büyük bir fare öldürmek kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, haksızlık yapmayacağına delalettir.

Rüyada ölmüş büyük fare görmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük bir fare görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine delalet eder.

Rüyada büyük fare yakalamak mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük siyah fare görmek kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments