Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük fare öldürmek

Rüyada büyük fare öldürmek

Rüyada büyük fare öldürmek ufkunun açılacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada büyük fare öldürmek gördüyseniz:

  • Türlü manevrayla sizi yönlendirmek veya oyun dışı bırakmak isteyen bir kişiye aynı zeki hamleyle yaklaşmanız gerekebilir.

Rüyada çok büyük fare öldürmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine işarettir.

Rüyada büyük bir fare öldürmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada büyük fare öldürmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük fareden korkmak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına tabir olunur.

Rüyada çok büyük bir fare görmek gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada büyük fare yakalamak uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük kahverengi fare görmek çalıştığı yerde amir olacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza rivayet eder.

Rüyada çok büyük fare görmek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments