Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan başı ezmek

Rüyada yılan başı ezmek

Rüyada yılan başı ezmek sıkılacağına ve üzüleceğine, iş kaybı yaşanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine işarettir.

Rüyada yılan başı ezmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizi gözden geçirerek, sizi engelleyen, yavaşlatan ya da size yük olanlardan kurtulmak isteyebilirsiniz.

Rüyada yılanı başını ezmek bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, geçineceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılan görüp başını ezmek arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına inanılır.

Rüyada yılanın başını ezdiğini görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada yılan başı ezmek bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada siyah yılanın başını ezmek herhangi zarara uğramayacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanın başını taşla ezmek yaralarına da merhem olacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılan başını ezmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın başını ezmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments