Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin başını ezmek

Rüyada birinin başını ezmek

Rüyada birinin başını ezmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, sorunların gittikçe artacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada birinin başını ezmek gördüyseniz:

  • Sizi şüpheye düşüren ya da rahatsız eden konularda çok yakında rahatlama söz konusu olabilir.

Rüyada baş ezmek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına alamet eder.

Rüyada yılanın başını taşla ezmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Rüyada yılanın başını ezdiğini görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine yorulur.

Rüyada köpeğin başını ezmek rızkının artacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa alamet eder.

Rüyada kedinin başını ezmek sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın başını ezmek aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına işaret eder.

Rüyada yılanı başını ezmek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan görüp başını ezmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments