Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı başını ezmek

Rüyada yılanı başını ezmek

Rüyada yılanı başını ezmek her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, işlerinin bozulacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanı başını ezmek gördüyseniz:

  • Hak ettiğinizden azına razı olmamalısınız.

Rüyada yılan başını ezmek mutluluğunu çoğaltacağına, onlar için çabalayacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına yorulur.

Rüyada yılanı başını ezmek kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan görüp başını ezmek yaşamına heyecan ve renk geleceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada yılanın başını ezmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada yılanın başını ezdiğini görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılan başı ezmek hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanın başını taşla ezmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada siyah yılanın başını ezmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments