Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farenin ayağını ısırdığını görmek

Rüyada farenin ayağını ısırdığını görmek

Rüyada farenin ayağını ısırdığını görmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, asil kimselerden çıkacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına işarettir.

Rüyada farenin ayağını ısırdığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler yaşayabileceğiniz bir aydasınız.

Rüyada ayağını fare ısırdığını görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Rüyada farenin ayağını ısırdığını görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, sevinç ve sürura, ağız tadının ve moralin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare ısırmak çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz farenin ısırdığını görmek ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına alamet eder.

Rüyada farenin ısırdıgını görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada kendini fare ısırdığını görmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada fareyi ısırmak dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına işarettir.

Rüyada lağım faresinin ısırdığını görmek muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments