Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz farenin ısırdığını görmek

Rüyada beyaz farenin ısırdığını görmek

Rüyada beyaz farenin ısırdığını görmek dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz farenin ısırdığını gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda sizi yönendirmeye çalışan kişilere karşı tedbirli olamayabilirsiniz.

Rüyada beyaz farenin ısırdığını görmek insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına rivayet eder.

Rüyada farenin ayağını ısırdığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada fareyi ısırmak beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, işlerin kapanacağına, karanlıkların aydınlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada farenin kendini ısırdığını görmek onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada farenin ısırdıgını görmek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, zayıflayacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada farenin elini ısırdığını görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada ayağını fare ısırdığını görmek başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine delalettir.

Rüyada farelerin ısırdığını görmek zor ve kötü günlerden geçeceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments