Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareyi ısırmak

Rüyada fareyi ısırmak

Rüyada fareyi ısırmak çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada fareyi ısırmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, iş hayatınızı veya sağlığınızı ilgilendiren konularda bazı gerçekler açığa çıkabilir.

Rüyada lağım faresinin ısırdığını görmek kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini fare ısırdığını görmek bedenen de ruhen de şifa bulacağına, bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada farenin parmağını ısırdığını görmek uzun süre bu durumun devam edeceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Rüyada farenin elini ısırdığını görmek sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına delalettir.

Rüyada ayağını fare ısırdığını görmek yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine delalet eder.

Rüyada fare ısırdığını görmek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine delalettir.

Rüyada farenin ısırdıgını görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, zenginliği bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada farenin ayağını ısırdığını görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments