Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini fare ısırdığını görmek

Rüyada kendini fare ısırdığını görmek

Rüyada kendini fare ısırdığını görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, rahat bir hayat süreceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini fare ısırdığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda sular ısınıyor.

Rüyada fareyi ısırmak çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada farenin elini ısırdığını görmek hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine alamet eder.

Rüyada farenin ısırdıgını görmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine yorulur.

Rüyada kendini fare ısırdığını görmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada farenin parmağını ısırdığını görmek epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına inanılır.

Rüyada fare ısırmak güvensizliğini yeneceğine, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada fare ısırdığını görmek Allah’ın inayetini kazanacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz farenin ısırdığını görmek kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments