Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare ısırmak

Rüyada fare ısırmak

Rüyada fare ısırmak zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada fare ısırmak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verebilir, evlilik v.b konuları devreye sokabilir ya da yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada ayağını fare ısırdığını görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, sorunlarının birken beş olacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini fare ısırdığını görmek yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada farenin ayağını ısırdığını görmek onun kıymetini her daim bileceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, mutluluğunun artacağına işaret etmektedir.

Rüyada farenin kendini ısırdığını görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada fare ısırdığını görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare ısırmak yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işaret eder.

Rüyada farenin parmağını ısırdığını görmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, eski enerjisini bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada farenin ısırdıgını görmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments