Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farenin ısırdıgını görmek

Rüyada farenin ısırdıgını görmek

Rüyada farenin ısırdıgını görmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, kazancın sürekli artacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada farenin ısırdıgını gördüyseniz:

  • Bir anlaşma, finansal bir düzenleme, miras, nafaka, burs, prim v.b başlıklı bir kazanç ya da bir yatırım söz konusu olabilir.

Rüyada farenin elini ısırdığını görmek öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Rüyada fare ısırdığını görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada farenin parmağını ısırdığını görmek anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına delalettir.

Rüyada farenin kendini ısırdığını görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada farenin ısırdıgını görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına tabir olunur.

Rüyada fare ısırmak güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz farenin ısırdığını görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada farenin ayağını ısırdığını görmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments