Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağım faresinin ısırdığını görmek

Rüyada lağım faresinin ısırdığını görmek

Rüyada lağım faresinin ısırdığını görmek mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lağım faresinin ısırdığını gördüyseniz:

  • Organizasyonlarda detaycı olmak olası yanlışların önüne geçebilir.

Rüyada lağım faresinin ısırdığını görmek tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lağım fare görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde lağım faresi görmek karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş lağım faresi görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, hayatının güzelleşeceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada lağım faresi öldürmek kişinin isteklerine nail olacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine işaret eder.

Rüyada lağım fareleri görmek aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada ölü lağım faresi görmek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada lağım faresi görmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments