Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farelerin kaçtığını görmek

Rüyada farelerin kaçtığını görmek

Rüyada farelerin kaçtığını görmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, her anlamda güçleneceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına inanılır.

Rüyada farelerin kaçtığını gördüyseniz:

  • Ailenizde büyük bir sevinç yaşanması olasıdır.

Rüyada farelerin kaçtığını görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada fareden kaçtığını görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada farenin kaçtığını görmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine yorulur.

Rüyada kaçan fare görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına delalettir.

Rüyada fare kaçırmak kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, kafasının boşalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fare kaçtığını görmek problemleri teker teker çözeceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sabah namazını kaçırmak olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, eşi ile arasının açılacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada silahla kaçırılmak hayırlı bir kısmet çıkacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments