Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare kaçtığını görmek

Rüyada fare kaçtığını görmek

Rüyada fare kaçtığını görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına inanılır.

Rüyada fare kaçtığını gördüyseniz:

  • Veya başkalarının manipülatif hareketleri ya da tahrikleri yanlış kararlara veya imzalara neden olabilir.

Rüyada farelerin kaçtığını görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine inanılır.

Rüyada farenin kaçtığını görmek insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada fareden kaçtığını görmek zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada kaçan fare görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada fare kaçırmak sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine inanılır.

Rüyada fare kaçtığını görmek hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaçışan hayvanlar görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada böceğin kaçtığını görmek içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, hayra ve esenliğe, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments