Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla kaçırılmak

Rüyada silahla kaçırılmak

Rüyada silahla kaçırılmak anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, zorluklarının biteceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine yorulur.

Rüyada silahla kaçırılmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımlar, bilgi paylaşımları, zaman ayırmak v.b şeyler önemli bir konuda size faydalı olabilir.

Rüyada silahlı birinden kaçtığını görmek sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla kaçırılmak bunalıma gireceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahlı adamlardan kaçtığını görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına delalettir.

Rüyada silahlı adamlar tarafından kaçırılmak böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına alamet eder.

Rüyada silah zoruyla kaçırılmak en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada ablasının kaçtığını görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, güç ve kudret kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada atla kaçırılmak nice noksanlık içinde olduğuna, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, hastalıkların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşmanlarından kaçtığını görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, çok hayırlı insan olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments