Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaçan fare görmek

Rüyada kaçan fare görmek

Rüyada kaçan fare görmek zamanla daha çok para elde edeceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, anne babaya müjde verileceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine tabir olunur.

Rüyada kaçan fare gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz birtakım sıkıntılar içine girebilirsiniz.

Rüyada fare kaçırmak keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada fareden kaçtığını görmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına delalettir.

Rüyada kaçan fare görmek her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, zafer elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada farenin kaçtığını görmek kötü işlere girmeyeceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada fare kaçtığını görmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına delalettir.

Rüyada farelerin kaçtığını görmek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, kazancın sürekli artacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına inanılır.

Rüyada uzaylılar tarafından kaçırıldığını görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızını kaçmış görmek sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, gidilecek yönün belirleneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments