Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare kaçırmak

Rüyada fare kaçırmak

Rüyada fare kaçırmak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare kaçırmak gördüyseniz:

  • Kendinize bile aşırı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, bir çok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz.

Rüyada fare kaçırmak çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada fare kaçtığını görmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine alamet eder.

Rüyada farenin kaçtığını görmek dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Rüyada farelerin kaçtığını görmek stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaçan fare görmek güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada fareden kaçtığını görmek ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, geçim derdi yaşayacağına işaret eder.

Rüyada teröristin kaçırdığını görmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, sorunlarını çözeceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin kaçırıldığını görmek emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments