Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareden kaçtığını görmek

Rüyada fareden kaçtığını görmek

Rüyada fareden kaçtığını görmek gelirinin daimi olacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, çok yükseleceğine, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada fareden kaçtığını gördüyseniz:

  • Olaylar sizin hesapladığınız doğrultuda gelişecekler.

Rüyada fareden kaçtığını görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, geniş rızık elde edeceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına işaret eder.

Rüyada kaçan fare görmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada farelerin kaçtığını görmek sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, fedakârlıklar yapacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine yorulur.

Rüyada fare kaçtığını görmek işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna delalet eder.

Rüyada fare kaçırmak güzel bir hayat geçireceğine, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına delalettir.

Rüyada farenin kaçtığını görmek çok zor bir duruma düşeceğine, darlığa düşeceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada içine cin kaçmış birini görmek büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeytanı kaçırmak iyiliğe kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, yılmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments