Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farenin kaçtığını görmek

Rüyada farenin kaçtığını görmek

Rüyada farenin kaçtığını görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada farenin kaçtığını gördüyseniz:

  • Duygusal şantajlara boyun eğmek zorunda değilsiniz.

Rüyada fareden kaçtığını görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada kaçan fare görmek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine inanılır.

Rüyada farelerin kaçtığını görmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına işarettir.

Rüyada fare kaçırmak borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada farenin kaçtığını görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine yorulur.

Rüyada fare kaçtığını görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada okul servisini kaçırmak sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, sağlığın bozulacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçağa yetişememek kaçırmak önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments