Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu zehirlemek

Rüyada çocuğunu zehirlemek

Rüyada çocuğunu zehirlemek tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunu zehirlemek gördüyseniz:

  • Aklınızdakinin çok dışında, belli yaklaşımlarınızı tamamen değiştirmenize neden olabilecek bir çözüm veya seçenek yüzünü gösterebilir.

Rüyada çocuğunu zehirlemek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına delalet eder.

Rüyada fare zehirlediğini görmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, gelirinin düşeceğine delalettir.

Rüyada yılanı zehirlemek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, kazançlı kapıların açılacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine yorulur.

Rüyada eşini zehirlemek sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada fareyi zehirlemek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini zehirlediğini görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine delalettir.

Rüyada hamam böceği zehirlemek işlerin günden güne bozulacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, kazancını çoğaltacağına delalet eder.

Rüyada fareleri zehirlemek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments