Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi zehirlemek

Rüyada kedi zehirlemek

Rüyada kedi zehirlemek karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada kedi zehirlemek gördüyseniz:

  • Diğerleri için yapmak istediğiniz şeyler konusunda ön plana çıkmalısınız.

Rüyada kedi zehirlemek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada fare zehirlemek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine delalettir.

Rüyada birini zehirlediğini görmek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, iş kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada fareleri zehirlemek işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fare zehirlediğini görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada karınca zehirlemek mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına rivayet eder.

Rüyada yılan zehirlemek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu zehirlemek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments