Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarımsak yutmak

Rüyada sarımsak yutmak

Rüyada sarımsak yutmak başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına tabir olunur.

Rüyada sarımsak yutmak gördüyseniz:

  • Hukukla, finansal durumunuzla veya sağlıkla ilgili başlıklar farklı bir yönde ilerleme gösterebilir.

Rüyada sarımsak yutmak ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine yorulur.

Rüyada sarımsak soyduğunu görmek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına rivayet eder.

Rüyada sarımsak temizlemek lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, rızkının bollaşacağına işaret eder.

Rüyada sarımsaklı su içmek sevdiği kişileri çok üzeceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine delalettir.

Rüyada ölü birinden sarımsak almak dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarımsak kokmak neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına inanılır.

Rüyada sarımsak soyarken görmek davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan sarımsak toplamak kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, daha rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments