Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi spermini yutmak

Rüyada kendi spermini yutmak

Rüyada kendi spermini yutmak derin bir nefes alacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, ileri gideceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi spermini yutmak gördüyseniz:

  • Az rastlanır türde bir olay maddi durumunuzla veya özel yaşamanızla ilgili planlarınızda ya da rutininizde değişikliğe neden olabilir.

Rüyada sperm yutmak eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına yorulur.

Rüyada kendi spermini yutmak yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek sperm görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına inanılır.

Rüyada kan ve sperm görmek hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine işaret eder.

Rüyada eşinin spermlerini görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada ağzında sperm görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, makama ve rızka sahip olacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına tabir olunur.

Rüyada sperm aktığını görmek işlerin sürekli artacağına, işini en iyi şekilde yapacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine tabir olunur.

Rüyada vücudunda sperm görmek yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments