Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare yerken görmek

Rüyada fare yerken görmek

Rüyada fare yerken görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, bedeninin şifa bulacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare yerken gördüyseniz:

  • Planlarınıza uymayan ya da zaman ayırmakta zorlanacağınız şeyler için sözler verebilirsiniz.

Rüyada kediyi fare yerken görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına yorulur.

Rüyada fare yerken görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kedi fareyi yerken görmek yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzlerce fare görmek çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada fare ve sincap görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerinin günden güne açılacağına işaret eder.

Rüyada birden çok fare görmek övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada karnında fare görmek başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada tuvaletin içinde fare görmek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments