Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnında fare görmek

Rüyada karnında fare görmek

Rüyada karnında fare görmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, kazancının da eksilmeyeceğine, enerjisini toplayacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnında fare gördüyseniz:

  • Maddi açıdan harcamalarınızın artabileceği bir süreçtesiniz.

Rüyada kar faresi görmek bazı radikal kararlar alınacağına, ilerleyemeyeceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine tabir olunur.

Rüyada karnında fare görmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada karnı açıkmak zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karnında bebek olduğunu görmek Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada kabeye kar yağdığını görmek bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, kötü haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada yerde beyaz kar görmek vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kar düştüğünü görmek kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Rüyada karnında kedi görmek sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments