Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzlerce fare görmek

Rüyada yüzlerce fare görmek

Rüyada yüzlerce fare görmek adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzlerce fare gördüyseniz:

  • Dostlarınızdan biri kendisini aramanızı bekliyor.

Rüyada yüzen fare görmek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine alamet eder.

Rüyada suda yüzen fare görmek rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, yaşamının yoluna gireceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada yüzünde fare görmek dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzlerce fare görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fare ellemek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına tabir olunur.

Rüyada kendini fare görmek kazancının helal para olacağına, dualarının karşılığını göreceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada fare bulmak mal ve para kazanılacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinde fare olduğunu görmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments