Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden çok fare görmek

Rüyada birden çok fare görmek

Rüyada birden çok fare görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, güzel huylarının değişeceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada birden çok fare gördüyseniz:

  • Size maddi manevi desteği olabilecek resmi ya da gayri resmi kurum, organizasyon ya da kuruluşlarla çalışabilirsiniz.

Rüyada birden çok fare görmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla fare görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına inanılır.

Rüyada birden fazla balık görmek geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla bilezik görmek korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada birden fazla kişiyi bıçaklamak eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada birden fazla gökkuşağı görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birden çok ay görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına delalet eder.

Rüyada birden fazla diş görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, anne baba duasının alınacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments