Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvaletin içinde fare görmek

Rüyada tuvaletin içinde fare görmek

Rüyada tuvaletin içinde fare görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine inanılır.

Rüyada tuvaletin içinde fare gördüyseniz:

  • Belli bir planınızı yenilemeniz gerekiyor.

Rüyada tuvaletin içinde fare görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine yorulur.

Rüyada fareyi tuvalette görmek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalette fare görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalet deliğinde fare görmek kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, bir koyduğu işten üç alacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvaletten fare çıktığını görmek istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine delalettir.

Rüyada tuvalete fare görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada tuvalette fare öldürmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine işarettir.

Rüyada tuvaletin içinde kaka görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments