Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakalanmış fare görmek

Rüyada yakalanmış fare görmek

Rüyada yakalanmış fare görmek sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, gönlündeki gibi sevileceğine, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakalanmış fare gördüyseniz:

  • Güç mücadeleleri söz konusu olabilir.

Rüyada yakalanmış fare görmek üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, saygısını toplayacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada fare yakalayıp öldürmek zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, verilen  sözlerin tutulacağına delalet eder.

Rüyada kedinin fare yakalamasını görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada fare yakalamaya çalıştığını görmek söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada kedinin fare yakalaması görmek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada fareyi yakalayıp atmak ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada fare yakalayan kedi görmek hep dua edeceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada fare yakalayıp atmak ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments