Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare yakalamaya çalıştığını görmek

Rüyada fare yakalamaya çalıştığını görmek

Rüyada fare yakalamaya çalıştığını görmek onların başarıları ile övüneceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada fare yakalamaya çalıştığını gördüyseniz:

  • En azından onlar tarafından önemsenmediğinizi hissederek bozulabilirsiniz.

Rüyada fare yakalamaya çalıştığını görmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine inanılır.

Rüyada fare yakalayan kedi görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine delalettir.

Rüyada fare yakalayıp atmak zor durumların el birliği ile aşılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin fare yakalamasını görmek çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, elde bulunan imkânların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada fare yakalayıp öldürmek iş kaybı yaşanacağına, kırgınlıkların biteceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakalanmış fare görmek işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, yaşamın kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fareyi yakalayıp atmak her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine tabir olunur.

Rüyada kedinin fare yakalaması görmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments