Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareyi yakalayıp atmak

Rüyada fareyi yakalayıp atmak

Rüyada fareyi yakalayıp atmak eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, imkânların çok daha iyi olacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fareyi yakalayıp atmak gördüyseniz:

  • Maddi kaynaklarınız veya parasal konular ön plana çıkıyor.

Rüyada fare yakalayıp atmak düzeninin yeniden sağlanacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada fareyi yakalayıp atmak sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada fare yakalamaya çalıştığını görmek çıkılan yolculukların şans getireceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına alamet eder.

Rüyada kedinin fare yakalaması görmek işlerini büyüteceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına alamet eder.

Rüyada yakalanmış fare görmek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin fare yakalamasını görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, sevdiklerine kavuşacağına, engel tanımayan biri olacağına işaret eder.

Rüyada fareyi yakalamaya çalışmak çok güzel günler görüleceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, afiyette ve keyifte olacağına alamet eder.

Rüyada fare yakalayıp öldürmek rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments