Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare yakalayıp atmak

Rüyada fare yakalayıp atmak

Rüyada fare yakalayıp atmak yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, fesat kimselerin çıkacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, konfor içinde yaşayacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada fare yakalayıp atmak gördüyseniz:

  • Yalnız aşırı duygusallığınızı bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada fare yakalayıp atmak hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fareyi yakalayıp atmak başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına işarettir.

Rüyada kedinin fare yakalamasını görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada fare yakalayıp öldürmek bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine işarettir.

Rüyada fareyi yakalamaya çalışmak içindeki sıkıntıların gideceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, geçim derdinin kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin fare yakalaması görmek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına delalet etmektedir.

Rüyada fare yakalayan kedi görmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakalanmış fare görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, iyi habere işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments