Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare ve yarasa görmek

Rüyada fare ve yarasa görmek

Rüyada fare ve yarasa görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine alamet eder.

Rüyada fare ve yarasa gördüyseniz:

  • Hayatınızda bazı olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada fare ve yarasa görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine delalettir.

Rüyada evde yarasa görmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına işarettir.

Rüyada kırmızı yarasa görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kara yarasa görmek umduklarını bulamayacağına, işlerin günden güne artacağına, onlardan medet umacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde yarasa görmek çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada kahverengi yarasa görmek zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, rahat nefes almaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada konuşan yarasa görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, kuş gibi hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada küçük yarasa görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments